Zalm
gravad lax | bloemkool | rode biet | zuurdesem
–
Brandade van kabeljauw
zeevruchten | goujonettes | jus van mosseltje
–
Zoete creatie
tiramisu van speculaas
—
65 euro/p.p.
met aangepaste wijnen: + 20 euro/p.p.
(+ een glaasje zoete wijn bij het dessert: + e 10/p.p.)
*Deze menu wordt geserveerd zowel ‘s middags als ‘s avonds.
Niet op zaterdagavond !
**Info: Europese verordening betreffende verstrekking van voedsel info aan de consument: Bepaalde stoffen of producten van onze bereide gerechten kunnen allergiën of intoleranties veroorzaken, graag bij reservatie ons vooraf te verwittigen aub. Wij passen het menu voor u aan. (Indien niet vooraf gemeld, kan er een extra kost worden aangerekend).
Terwijl u een keuze maakt, serveren wij het aperitief op het zuiders terrasje of in de stijlvolle lounge. Comfortabele zetels, een rustgevend strijkje op de achtergrond, een maandmenu waaruit u naar believen kan selecteren.
Om de maand componeert de chef een nieuwe cantate rond twee belangrijke thema’s: de markt en de seizoenen. Geen zware, gebonden sausen of boterkanonnades maar smaakvolle jus en subtiele infusen vormen het trait-d’union tussen de gerechten onderling. Wie dat wenst kan het aantal gangen beperken. Als het wat sneller moet, serveren wij op weekdagen, ’s middags een vlotte zakenlunch.
Menu Inspiration *
Noordzeekrab
knolselder | jus van schaaldieren | dille
–
Ravioli van ossenstaart(**)
duxelle van champignons | parmezaanse kaas
( supplement: herfsttruffel 15 euro)
–
Roggevleugel
ratte de Toucquet | mosseltjes | witlof
–
Hoevekip
gnocchi | aubergine | vin jaune
–
Zoete creatie
chocolade | koffie | mascarpone
millefeuille van peer en tonka
–
Menu met 3 voorgerechten : 109 euro/p.p.
met aangepaste wijnen : + 40 euro/p.p.
(+ een glaasje zoete wijn bij het dessert: + e 10/p.p.)
Menu met 2 voorgerechten : 94 euro/p.p. (- 2de voorgerecht)
met aangepaste wijnen : + 33 euro/p.p.
(+ een glaasje zoete wijn bij het dessert: + e 10/p.p.)
Kaas ipv dessert: + 12 euro/p.p.
**Info: Europese verordening betreffende verstrekking van voedsel info aan de consument: Bepaalde stoffen of producten van onze bereide gerechten kunnen allergiën of intoleranties veroorzaken, graag bij reservatie ons vooraf te verwittigen aub. Wij passen het menu voor u aan. (Indien niet vooraf gemeld, kan er een extra kost worden aangerekend).
Terwijl u een keuze maakt, serveren wij het aperitief op het zuiders terrasje of in de stijlvolle lounge. Comfortabele zetels, een rustgevend strijkje op de achtergrond, een maandmenu waaruit u naar believen kan selecteren.
Om de maand componeert de chef een nieuwe cantate rond twee belangrijke thema’s: de markt en de seizoenen. Geen zware, gebonden sausen of boterkanonnades maar smaakvolle jus en subtiele infusen vormen het trait-d’union tussen de gerechten onderling. Wie dat wenst kan het aantal gangen beperken. Als het wat sneller moet, serveren wij op weekdagen, ’s middags een vlotte zakenlunch.