(vanaf vrijdag 27 jan)
Sint-Jacobsvrucht
‘Dieppe’ | bloemkool | rode biet
–
Skrei
filet | Roeselaarse brokkelkaas | hazelnoot | risotto | champignons de Paris
–
Zoete creatie
Bretoense biscuit | cheesecake | passievrucht
—
55 euro/p.p.
met aangepaste wijnen: + 19 euro/p.p.
(+ een glaasje zoete wijn bij het dessert: + e 10/p.p.)
*Deze menu wordt geserveerd zowel ’s middags als ’s avonds.
niet op zaterdag.
**Info: Europese verordening betreffende verstrekking van voedsel info aan de consument: Bepaalde stoffen of producten van onze bereide gerechten kunnen allergiën of intoleranties veroorzaken, graag bij reservatie ons vooraf te verwittigen aub. Wij passen het menu voor u aan. (Indien niet vooraf gemeld, kan er een extra kost worden aangerekend).
Terwijl u een keuze maakt, serveren wij het aperitief op het zuiders terrasje of in de stijlvolle lounge. Comfortabele zetels, een rustgevend strijkje op de achtergrond, een maandmenu waaruit u naar believen kan selecteren.
Om de maand componeert de chef een nieuwe cantate rond twee belangrijke thema’s: de markt en de seizoenen. Geen zware, gebonden sausen of boterkanonnades maar smaakvolle jus en subtiele infusen vormen het trait-d’union tussen de gerechten onderling. Wie dat wenst kan het aantal gangen beperken. Als het wat sneller moet, serveren wij op weekdagen, ’s middags een vlotte zakenlunch.
Menu Inspiration *
(vanaf vrijdag 27 januari)
Langoustines
tartare | knolselder | mosterdzaad | kerrie | Hijiki
–
Sint-Jacobsvrucht(**)
‘Dieppe’ | beignet van varkenspoot | crème van champignons
–
Rode poon
basilicum | karnemelk | gebrande prei | handgepelde grijze garnalen
–
Duif ‘Anjou’
chausson van ganzenlever | schorseneer | pastinaak
–
Zoete creatie
kokos | ananas
witte chocolade | karamel
—
Menu met 3 voorgerechten : 96 euro/p.p.
met aangepaste wijnen : + 38 euro/p.p.
(+ een glaasje zoete wijn bij het dessert: + e 10/p.p.)
Menu met 2 voorgerechten : 83 euro/p.p. (- 2de voorgerecht)
met aangepaste wijnen : + 31 euro/p.p.
(+ een glaasje zoete wijn bij het dessert: + e 10/p.p.)
Kaas ipv dessert: + 10 euro/p.p.
**Info: Europese verordening betreffende verstrekking van voedsel info aan de consument: Bepaalde stoffen of producten van onze bereide gerechten kunnen allergiën of intoleranties veroorzaken, graag bij reservatie ons vooraf te verwittigen aub. Wij passen het menu voor u aan. (Indien niet vooraf gemeld, kan er een extra kost worden aangerekend).
Terwijl u een keuze maakt, serveren wij het aperitief op het zuiders terrasje of in de stijlvolle lounge. Comfortabele zetels, een rustgevend strijkje op de achtergrond, een maandmenu waaruit u naar believen kan selecteren.
Om de maand componeert de chef een nieuwe cantate rond twee belangrijke thema’s: de markt en de seizoenen. Geen zware, gebonden sausen of boterkanonnades maar smaakvolle jus en subtiele infusen vormen het trait-d’union tussen de gerechten onderling. Wie dat wenst kan het aantal gangen beperken. Als het wat sneller moet, serveren wij op weekdagen, ’s middags een vlotte zakenlunch.