vanaf zaterdag 23 september
Zalm
tartare | verse kaas | kruidenslaatje
–
Catch of the day
bouillabaisse van zeevruchten
–
Zoete creatie
amandelgebakje | peer | vanille | pistache
—
60 euro/p.p.
met aangepaste wijnen: + 19 euro/p.p.
(+ een glaasje zoete wijn bij het dessert: + e 10/p.p.)
*Deze menu wordt geserveerd zowel ’s middags als ’s avonds.
Niet op zaterdagavond
**Info: Europese verordening betreffende verstrekking van voedsel info aan de consument: Bepaalde stoffen of producten van onze bereide gerechten kunnen allergiën of intoleranties veroorzaken, graag bij reservatie ons vooraf te verwittigen aub. Wij passen het menu voor u aan. (Indien niet vooraf gemeld, kan er een extra kost worden aangerekend).
Terwijl u een keuze maakt, serveren wij het aperitief op het zuiders terrasje of in de stijlvolle lounge. Comfortabele zetels, een rustgevend strijkje op de achtergrond, een maandmenu waaruit u naar believen kan selecteren.
Om de maand componeert de chef een nieuwe cantate rond twee belangrijke thema’s: de markt en de seizoenen. Geen zware, gebonden sausen of boterkanonnades maar smaakvolle jus en subtiele infusen vormen het trait-d’union tussen de gerechten onderling. Wie dat wenst kan het aantal gangen beperken. Als het wat sneller moet, serveren wij op weekdagen, ’s middags een vlotte zakenlunch.
Menu Inspiration *
vanaf zaterdag 23 september
Kalf
tonijn | olijven | rucola | mosterdzaad
–
Zwezerik(**)
pastinaak | curry | jonge spinazie
–
Tarbot
boudin | spaghetti van courgettes | hazelnoot | handgepelde grijze garnalen
–
Hoevekip
witlof | Shiitaké | aubergine
–
Zoete creatie
chocolade | peer | cacahuète
—
Menu met 3 voorgerechten : 98 euro/p.p.
met aangepaste wijnen : + 40 euro/p.p.
(+ een glaasje zoete wijn bij het dessert: + e 10/p.p.)
Menu met 2 voorgerechten : 85 euro/p.p. (- 2de voorgerecht)
met aangepaste wijnen : + 33 euro/p.p.
(+ een glaasje zoete wijn bij het dessert: + e 10/p.p.)
Kaas ipv dessert: + 10 euro/p.p.
**Info: Europese verordening betreffende verstrekking van voedsel info aan de consument: Bepaalde stoffen of producten van onze bereide gerechten kunnen allergiën of intoleranties veroorzaken, graag bij reservatie ons vooraf te verwittigen aub. Wij passen het menu voor u aan. (Indien niet vooraf gemeld, kan er een extra kost worden aangerekend).
Terwijl u een keuze maakt, serveren wij het aperitief op het zuiders terrasje of in de stijlvolle lounge. Comfortabele zetels, een rustgevend strijkje op de achtergrond, een maandmenu waaruit u naar believen kan selecteren.
Om de maand componeert de chef een nieuwe cantate rond twee belangrijke thema’s: de markt en de seizoenen. Geen zware, gebonden sausen of boterkanonnades maar smaakvolle jus en subtiele infusen vormen het trait-d’union tussen de gerechten onderling. Wie dat wenst kan het aantal gangen beperken. Als het wat sneller moet, serveren wij op weekdagen, ’s middags een vlotte zakenlunch.